NLEN
Vorige caseVolgende case
RP3

De ultieme
thuisworkout

Native apps voor WaterRower.

Waterrower produceert kwalitatief hoogwaardige roei­machines voor thuis­gebruik. Om de thuis­gebruiker te ondersteunen in hun roei­activiteiten ontwikkelen we samen met WaterRower de WaterRower Connect mobiele applicaties voor Android en iOS.

Zorgeloos roeien

De WaterRower Connect voorziet de recreatieve roeier van data over hun roeiprestaties door een smartphone als prestatiemonitor te laten fungeren.

Je koppelt de WaterRower roeimachine via Bluetooth aan je mobiele telefoon via de mobiele applicatie en vervolgens gaat een nieuwe wereld van connectiviteit open voor je roeimachine thuis.

Als recreatieve roeier richt je zelf je roeiomgeving in: je bepaalt hoe ver, hoe lang en hoe hard je roeit. De WaterRower Connect app houdt nauwkeurig voor jou bij hoe dat gaat. Verschillende modi helpen je bij het kiezen van een geschikte training, bijvoorbeeld een tijds- afstands- of een caloriedoel.

Dit is de interface van de WaterRower Connect applicatie.
De WaterRower Connect-interface zoals te vinden op de iPhone. Naadloze integratie, simpel en elegant.
De app gebruikt op een ergometer.

Android- en iOS-apps

De WaterRower Connect mobiele applicaties kenmerken zich aan hun gebruiksvriendelijke design, ze zijn ontworpen en ontwikkeld met simpliciteit en gemak in gedachten. Exact wat je verwacht van een roei-app voor thuis.

De applicatie geeft dankzij nauwkeurige berekeningen en communicatie met de WaterRower Monitor prestaties weer in de vorm van tijd, afstand, caloriën, roeihalen (per minuut en totaal) en bijvoorbeeld snelheid en split (500m).

Daarnaast worden al je workouts opgeslagen en gesynchroniseerd met je account zodat je je roeidata op elk toestel beschikbaar hebt.

Ook fysieke
producten
verrijken?

Voor WaterRower Connect ontwikkelden we mobiele apps om de productervaring te verrijken met doordachte software. Heb jij ook een interessant idee voor je product? Neem contact op met JorisJoris voor een verkennend gesprek.